Vücutta ne kadar gelişme olacağı, birçok faktöre göre değişebilir. Bunlar arasında genetik yapı, yaş, cinsiyet, egzersiz düzeni ve düzeyi, beslenme düzeni ve..
Baklavalı karın kasları artık yalnızca erkeklerin değil kadınların da hayali olmaya başladı. Zorlu antrenmanlar ve titiz beslenme rutinleri sonucunda gelen bir armağan olarak..
Bu sene hem ülkemiz hem de tüm dünya için beklenmedik bir şekilde gelişti. COVID-19 salgını tüm alışkanlıklarımızı, yaşam tarzımızı, önceliklerimizi değiştirdi. Uzun..
Spor dallarının hemen hepsinde olduğu gibi vücut geliştirme alanında da birçok mit, doğru bilinen birçok yanlış var. Belirgin karın kaslarına, güçlü bacaklara ve..
Tarih boyunca değişenin yalnızca kadınlardaki mükemmel vücut algısı olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Erkeklerin de mükemmel vücut algısı çok eski..
Aminoasitler genel anlamda 3 farklı grupta incelenirler; esansiyel aminoasitler vücut tarafından üretilemezler, temel olmayan aminoasitler metabolizmamız tarafından üretilebilirler..
Hemen Ara